Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Trefpunt - Gezond leven / Dagbesteding'
19dec 2017

Alzheimer Trefpunt - Gezond leven / Dagbesteding

Dinsdag 19 december 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

In de Dagbehandeling van Verpleeghuis De Alblashof wordt een Alzheimer Trefpunt gehouden met als onderwerp:
“ Hoe leef ik gezond en waar vind ik dagbesteding”. Deze avond is Diëtiste Conny Dubbeldam aanwezig die ingaat op voeding en gezondheid en levenswijze om zolang mogelijk vitaal en fit te blijven en daardoor de regie te houden over het eigen leven.

Tijdens deze avond worden vragen beantwoord zoals:
- Wat is gezonde voeding en waar let ik dan op??
- Welke voedingstoffen zijn belangrijk ?
- Waar kan ik advies vragen als ik het niet meer weet?

Ook is deze avond medewerker Gerda v. Beinum van zorgboerderij Molenhoeve aanwezig om uit te leggen wat de doelstelling is van deze zorgboerderij. Tijdens deze avond worden vragen beantwoord zoals:
- Wat is een zorgboerderij?
- Wat kan ik er vinden?
- Waar meld ik mij aan?

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Trefpunt wordt elke 3e dinsdag van de maand georganiseerd, in Rivas Verpleeghuis De Alblashof, De Alblashof 1a. De zaal gaat om 19.00 uur open en het gesprek begint om 19.30 uur. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn van harte welkom. Er zijn vrijwilligers aanwezig van Alzheimer Nederland en beroepskrachten van onder andere Rivas en SWA om specifieke vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via e-mail a.lanser@rivas.nl

Contactinformatie:
Locatie: Rivas Verpleeghuis De Alblashof, De Alblashof 1a
Organisator: SWA - Rivas - Alzheimer Nederland
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:a.lanser@rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!