Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dans jezelf fit foute kersteditie'
19dec 2017

Dans jezelf fit foute kersteditie

Dinsdag 19 december 2017, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

De feestdagen komen eraan, dat betekent vaak veel eten en gezelligheid, maar ook veel drukte en vermoeiende sociale plichten. Kom daarom vanavond naar KDO en Dans jezelf fit!

We gaan een uur lang heel veel calorieën verbranden door te dansen, de heupjes los te gooien, te lachen en te springen onder het genot van leuke, vrolijke latin en/of kerst muziek. Aan het einde van de workout kun je in de zaal bijkomen onder het genot van warme chocolademelk of een kopje thee en zal er een prijs worden uitgereikt voor de leukste outfit.

Dresscode: Foute Kerst! Een kerstmuts, Rudolf neus, rendier horens, foute kerstsokken, een shirt met kerstprint, foute sportleggings en groen/wit/rood gekleurde accessoires. Haal alles uit de kast, want de beste outfit wint een prijs.

Voor de leden van KDO is de 'dans jezelf fit' klas geheel gratis! Niet-leden zijn ook welkom. De kosten bedragen dan € 2,- Je kunt bij binnenkomst betalen. Inschrijving is verplicht vanwege de beperkte ruimte. Dit kan door een mail te sturen naar kooijmannina@gmail.com.

Contactinformatie:
Locatie: Parallelweg 13
Organisator: KDO Alblasserdam
Email:kooijmannina@gmail.com
Website:http://www.kdo-alblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!