Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Soli Deo Gloria' Foto: Soli Deo Gloria
06jan

Nieuwjaarsconcert Soli Deo Gloria

Zaterdag 6 januari 2018, van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Vandaag organiseert Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam i.s.m. Landvast, het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert. Vanaf 15.15 uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden drankje, elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten.

Vanaf 15.30 uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria o.l.v. dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. Er wordt een overbekend programma gebracht zoals men dat ook wel kent van het  nieuwjaarsconcert  van de Wiener Philharmoniker op nieuwjaardag.

Programma
Op het programma staan  overbekende titels zoals: An der schönen blauen Donau en de Kaiser Walzer van componist Johann Strauss. Het orkest blijft in Weense sferen met muziek uit de bekende musical “Elizabeth”. Samen met de leerlingen van opleidingsorkest Solide wordt de Suite Symetrique uitgevoerd. Het orkest besluit het concert met de polka Prager Gassen van Jaroslav Zeman.

Gezellige middag voor alle leeftijden
Het concert duurt een klein uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Soli Deo Gloria
Website:www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!