Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zakelijke etiquette: Hoe ‘heurt’ het tegenwoordig'
17jan

Zakelijke etiquette: Hoe ‘heurt’ het tegenwoordig

Woensdag 17 januari 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Wat zijn de gedragsregels voor smartphone gebruik? Is netwerken net werken? Omgangsvormen – ofwel zakelijke etiquette – zijn essentieel in het zakendoen. Een deal valt of staat met jouw gedrag. Het gaat over hoe je je gedrag aanpast aan de situatie. Zakelijk scoor je daarmee!

Deze korte workshop maakt je bewust van het effect van omgangsvormen en etiquette op je contacten met klanten en collega’s. Je leert situaties niet alleen vanuit jezelf te benaderen, maar vooral vanuit de ogen van de ander. Je leert dat de juiste inzet van omgangsvormen en goede manieren structuur geeft aan de situatie en de communicatie in goede banen leidt. Maar ook: hoe gedraag jij je tijdens zakelijke, informele evenementen?

Gastspreker van deze is avond is Lilian Woltering uit Laren. Zij is etiquettedeskundige en presentatrice. Lilian verzorgt trainingen, workshops, diners en presentaties op maat over zakelijke etiquette. Luchtig, ongedwongen en met veel humor.

Gastlocatie
Woensdagavond 17 januari zijn wij te gast bij de Historische Vereniging West-Alblasserwaard. Deze vereniging heeft als belangrijkste doel kennis te bevorderen van de geschiedenis van de West-Alblasserwaard en haar inwoners. In hun prachtig gerenoveerde pand aan het Cortgene zullen wij iets over het werk van de vereniging horen.

Schrijf je nu gelijk in voor deze avond via de website. Natuurlijk is een introducé ook van harte welkom. (Laat het ons wel graag even weten.)

Contactinformatie:
Locatie: Historische Vereniging West Alblasserwaard, Cortgene 3
Organisator: Businessclub De Twijn
Email:contact@bcdetwijn.nl
Website:www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!