Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop BabyGym'
17jan

Workshop BabyGym

Woensdag 17 januari 2018, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Plezier voor Twee!
Ik wil zo graag met mijn kindje spelen maar het is nog zo klein! Hoe doe ik dat?

Hoe speel je met een kindje als het nog heel klein is? Tijdens de workshop van Happy Gym leer je met je baby (+ 8 weken) te gymmen, oefeningen en spelletjes te doen. Tijdens BabyGym ben je leuk en leerzaam een uur lang bewust met je baby bezig.

BabyGym
BabyGym is een combinatie van babymassage en oefeningen die de fysieke en emotionele ontwikkeling van een baby ondersteunen. Je leert de natuurlijke reflexen van je kindje te gebruiken, waarbij de baby op een natuurlijke manier
gestimuleerd wordt te bewegen.
Tijdens de workshop krijg je uitleg over oefeningen, tips voor rijmpjes en liedjes die je kunt gebruiken en ben je vooral samen bezig. Op deze manier bouw je op een speciale manier een hechte band op.

Doe mee
De workshop BabyGym wordt gegeven door Krista Leppiko Be Happy Gym in samenwerking met een bibliotheekconsulent en is geschikt voor (groot)ouder/verzorgers van een kindje van 2 – 12 maanden oud. Deelname is gratis, aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl

Tip!
Het is een actieve workshop, dus draag gemakkelijke kleding en neem een speeltje mee om de aandacht van de baby te trekken.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Datum en tijd: Woensdag 17 januari van 10.00 - 11.00 uur
Toegang: Gratis
Er is koffie en thee en natuurlijk zijn kinderen welkom!
Aanmelden via de website

Contactinformatie:
Locatie: Ieplaan 2
Organisator: Bibliotheek Alblasserdam
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!