Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schoolzwemkampioenschappen'
14feb

Schoolzwemkampioenschappen

Woensdag 14 februari 2018, van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Op woensdag 14 februari 2017 zal voor de 4de keer de schoolzwemkampioenschappen worden georganiseerd. Het kampioenschap vindt plaats in zwembad Blokweer van 16:00 uur tot 18:00 uur en staat dit jaar in het teken van Valentijnsdag. Alle kinderen die zich ingeschreven hebben, doen automatisch mee met de Valentijnsloterij, waarbij je kans maakt op liefdevolle prijzen.

Zwemvereniging ZPC Wiekslag heeft alle leerlingen van de basisscholen uitgenodigd voor deelname. Woon je in Alblasserdam maar zit je op een school buiten Alblasserdam dan mag je natuurlijk ook meedoen. De schoolzwemkampioenschappen worden georganiseerd voor bassischoolleerlingen die minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A+B.
Het programma bestaat uit een aantal individuele nummers en een aantal teamestafettes.
• 50 meter vrije slag door leerlingen uit groep 7 en 8
• 25 meter vrije slag door leerlingen uit groep 2 t/m 6
• 50 meter rugslag door leerlingen uit groep 7 en 8
• 25 meter rugslag door leerlingen uit groep 2 t/m 6
• 25 meter vrije slag estafette (mix van alle deelnemende kinderen)

Alle kinderen met én zonder lidmaatschap van ZPC Wiekslag maken kans op prijzen! Ook kan jij je met jouw team kwalificeren voor de nationale schoolzwemkampioenschappen in Alblasserdam. Schrijf je dus snel in!

Voorafgaand aan de zwemkampioenschappen zal op zaterdag 3 en 10 februari een zwemclinic worden gegeven in zwembad Blokweer. Alle kinderen die zijn ingeschreven voor het kampioenschap zijn van harte welkom bij deze clinics. Tijdens de zwemclinic wordt getraind op de start, wissel en de zwemtechniek. De training staat onder leiding van een ervaren trainer van ZPC Wiekslag.

Tijdens de zwemkampioenschappen op 14 februari zijn per school minimaal 2 begeleiders van ZPC Wiekslag aanwezig. Deelname is gratis en iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering. De gehele organisatie van de schoolzwemkampioenschappen in Alblasserdam is in handen van de zwemvereniging ZPC Wiekslag.

Je kan je aanmelden via de website van ZPC Wiekslag tot uiterlijk 31 januari 2018. Let op: na inschrijving ontvang je automatisch een inschrijfbevestiging, check hiervoor ook je spam box.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via zwemkampioenschappen.scholen@gmail.com

Contactinformatie:
Locatie: Zwembad Blokweer, Sportlaan 3
Organisator: ZPC Wiekslag
Email:zwemkampioenschappen.scholen@gmail.com
Website:http://www.wiekslag.net/schoolzwemkampioenschappen


Deel dit bericht met je vrienden!