Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloophuis Dementie - Communiceren met mensen met Dementie'
23feb

Inloophuis Dementie - Communiceren met mensen met Dementie

Vrijdag 23 februari 2018, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Vandaag geeft Tineke van Sleen, auteur en zorgspecialist dementie van 14.00 uur tot 16.00 uur een presentatie “Communiceren met mensen met Dementie” bij het Inloophuis Dementie in zorgcentrum De Waard Inn in De Alblashof.

Tineke van Sleen vertelt vanuit haar ervaring en studies over communicatie met mensen met dementie. Haar sleutelwoorden zijn optimisme, vrijheid, humor en relativering. Dit is terug te vinden in haar wijze van presenteren. Tineke vertelt over de ernst van de ziekte en legt op een duidelijke wijze uit wat dementie is. Door middel van oefeningen en heldere taal geeft zij handvatten voor communicatie met dementerenden. Een aanrader voor een ieder die hiermee te maken heeft. Aan de presentatie zijn geen kosten verbonden, in de pauze wordt koffie en thee geschonken.

Tineke van Sleen is auteur van het boek ‘Last van vergetelijkheid’. Na afloop is er de mogelijkheid dit boek te kopen en te laten signeren.

De presentatie wordt aanboden vanuit het Inloophuis Dementie, dé plek voor informatie, ondersteuning, begeleiding en advies over dementie. 

Het inloophuis is gevestigd in De Waard Inn, Alblashof 1a. Het inloophuis is geopend iedere maandag van 10.00 – 12.00 uur en iedere vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Zorgcentrum De Waard Inn, Alblashof 1a
Organisator: Inloophuis Dementie


Deel dit bericht met je vrienden!