Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Feestavond - Vrijwilligers Event 2018'
09mrt

Feestavond - Vrijwilligers Event 2018

Vrijdag 9 maart 2018, van 18:30 uur tot 21:30 uur.

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 maart is het Vrijwilligers Event. Tal van leuke workshops met als afsluiting een feestavond.

Voor de feestavond kunnen zich per organisatie maximaal tien vrijwilligers aanmelden. Tijdens de feestavond worden drie prijzen uitgereikt aan projecten, organisaties en vrijwilligers waarvan de prestaties vorig jaar bijzonder opvallend waren:

- De Waarderingsprijs: Een prijs voor een Alblasserdamse organisatie of project. Een jury maakt een selectie uit de inzendingen en kiest hier drie genomineerden uit. Na een presentatie ter plekke beslist de zaal wie de waarderingsprijs 2018 verdient. De winnaar ontvangt een geldprijs van € 750,- .

- Vrijwilliger van het jaar: Welke vrijwilliger verdient het volgens u om dit jaar extra in het zonnetje te worden gezet? De jury kiest uit de voorgedragen personen iemand, die zich vrijwilliger van het jaar 2018 mag noemen.

- Vrijwilliger van de toekomst: Welke jonge vrijwilliger tot 23 jaar, verdient het volgens u dit jaar om in het zonnetje te worden gezet? Jongeren zijn de vrijwilligers van de toekomst en daarom een belangrijke investering. De vrijwilliger van de toekomst kan een voorbeeld en stimulans zijn voor andere jongeren. De jury kiest uit de voorgedragen personen iemand, die zich vrijwilliger van de toekomst 2018 mag noemen.

Vrijwilligers aanmelden voor een prijs moet voor 23 februari per mail.
Aanmelden voor de avond gaat ook via email.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)
Email:h.degraaf@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Website:http://stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!