Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lenteconcert Soli Deo Gloria'
24mrt

Lenteconcert Soli Deo Gloria

Zaterdag 24 maart 2018 vanaf 20:00 uur.

Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam organiseert vandaag het jaarlijkse “Lenteconcert” in cultureel centrum Landvast. Het concert vangt aan om 20.00uur en de entree bedraagt 5,00 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen beneden 12 jaar. Tijdens dit concert zullen het fanfare orkest o.l.v. dirigent Jurgen Nab en de Melody Percussion Band (MPB) o.l.v. Theo Vet optreden. Kaarten worden verkocht aan de zaal, het concert wordt gehouden in zaal “Royaal”.

Programma
De fanfare brengt onder leiding van dirigent Jurgen Nap een afwisselend programma waarin naast klassiek repertoire zoals Donec Iterum Conveniant van Anton Weeren ook ruimte is voor muziek uit de musical “The woman in White” van Andrew Lloyd Webber. Purcell variations van Kenneth Downie maken de muzikale uitvoering die zich kenmerkt door verschillende muziekstijlen compleet.

Melody Percussion Band
Een geheel andere sound kan het publiek horen van de Melody Percussion Band. Dit onderdeel van de vereniging bestaat uit bespelers van een groot scala aan melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten. Zij bespelen hun indrukwekkend instrumentarium onder leiding van dirigent Theo Vet.

Youth in concert
De opleidingsorkesten van de vereniging treden ’s middags op tijdens hun eigen “youth in concert”. Dit concert start om 14.30 uur in Landvast en is vrij toegankelijk. Tijdens youth in concert spelen de leerlingen individueel en in gezamenlijk verband in opleidingsorkest Solide onder leiding van Ivo Kouwenhoven of in SoliD onder leiding van Bert Slingerland.


Meer informatie via de website.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Soli Deo Gloria
Website:http://www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!