dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Paaspraise Jozua

01 april 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Pasen, het feest van de opstanding van Jezus Christus, viert Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard traditiegetrouw met een praiseavond. Dit jaar belooft het op zondag 1 april een extra feestelijke avond te worden vanwege het 25-jarig bestaan van Jozua in april!

Een extra groot koor van ruim 30 enthousiaste vocalisten zal samen met een begeleidende band een gevarieerd programma brengen van oude en nieuwe Opwekkingsliederen. Onlangs hebben de Jozuanen kunnen stemmen voor een top 10 van meest geliefde Opwekkingsliederen en daarvan zullen ook nummers gezongen worden.  Daarnaast verzorgt de voorganger van Jozua, dhr. Gerrit Mes, een korte overdenking.

Iedereen die samen met het praisekoor onze opgestane Heer wil aanbidden is van harte uitgenodigd op eerste paasdag, zondag 1 april. De avond begint om 20:00 uur in het gebouw aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam, zaal open 19:30 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden. Voor meer informatie over Evangelische gemeente Jozua, zie de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard

Amperestraat 4

691 68 32

info@jozua-ega.nl www.jozua-ega.nl
Deel dit bericht met je vrienden!