dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Regiopremière Normal is Over in Landvast

04 april 2018
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

A Story About Solutions to Reverse Global Decline
De award-winning film ‘Normal is Over’ vertelt op meeslepende wijze hoe de mensheid het voortbestaan van onze aarde in gevaar brengt. Op een reis rond de wereld toont filmmaker en onderzoeksjournalist Renée Scheltema de ingrijpende en onomkeerbare gevolgen van industrialisatie en globalisering, zoals klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen en de afname van biodiversiteit.
Deze unieke documentaire onderzoekt hoe ons economisch en financieel systeem deze gevolgen in de hand werkt en geeft tegelijk oplossingen voor de noodzakelijke verandering. In gesprek met prominente experts, maar ook met burgers die zelf het initiatief nemen, laat Scheltema zien wat nu al mogelijk is. Over ecologische landbouw, circulaire architectuur, hernieuwbare energie, bioplastics, social entrepreneurship en méér.

‘Normal is Over The Movie’ wil bij een breed publiek het bewustzijn vergroten en op inspirerende wijze een aanzet geven tot verandering, wereldwijd: ‘The key to the future of the world is finding the optimistic stories and letting them be known’ (Pete Seeger).

Entree € 7,50
Tickets zijn te reserveren via de website

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Cultureel Centrum Landvast

Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4

078-6912923

www.landvast.nl
Deel dit bericht met je vrienden!