dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

BC de Twijn: Pers & persberichten. Hoe doe je het goed?

04 april 2018
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

Pers. Persberichten. Hoe zit dit tegenwoordig in elkaar? En, wanneer heb je nu een bericht dat door de journalist wordt opgepakt en gepubliceerd? Hoe doe je het nu goed?

Van dorpsomroeper tot de huidige nieuwsverspreiding via kranten, web, tv, radio, … De mogelijkheden zijn enorm. Het aanbod aan nieuws gigantisch. Hoe kun je dan toch nog opvallen? Want als jij vindt dat je iets hebt wat de hele wereld moet weten, of in ieder geval Alblasserdam en omstreken, dan wil je toch ook graag dat het in de pers komt?

Gastspreker
Wie anders dan Peter Stam van AlblasserdamsNieuws kunnen we deze avond vragen om te vertellen over het vak journalistiek. Is het vak de laatste jaren veranderd? Wat zijn de algemene regels waar een persbericht aan moet voldoen? Wanneer vindt Peter dat iets nieuws en lezenswaardig is? Hoe beoordeelt hij persberichten? Natuurlijk geeft hij ook een paar tips weg …

Gastlocatie
Langs de Alblas op Hof Souburgh staat het zogenaamde Appelhuisje. In vroeger tijden was het de dienstwoning met droogzolder voor appels die hoorde bij de statige herenboerderij. In dit, nu volledig gerenoveerde Appelhuisje, zijn wij deze avond te gast. Gastheer Willem Clements zal ons in vogelvlucht verhalen over de geschiedenis van Hof Souburgh en het Appelhuisje.

Inschrijven
Schrijf je snel in voor deze avond. De beschikbare ruimte is beperkt.

Praktisch
Locatie: Appelhuisje – Hof Souburgh, Kortland, Alblasserdam
Inloop: vanaf 19:45 uur  | Start: 20:00 uur | Einde: 22:30
Inschrijven: contact@bcdetwijn.nl

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kunt u deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0. Kom twee keer sfeerproeven en sluit u dan aan bij Businessclub De Twijn.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Businessclub De Twijn

Appelhuisje – Hof Souburgh, Kortland

contact@bcdetwijn.nl www.bcdetwijn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!