dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Kees van der Zwaard vertelt, speelt en zingt Alzh... enzo...

04 april 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Kees van der Zwaard vertelt, speelt en zingt Alzh... enzo...
Op woensdag 4 april is er in het Landvast een optreden van Kees van der Zwaard. Hij vertelt, speelt en zingt Alzh... enzo .
Een liefdevolle en intieme theatervoorstelling over Alzheimer.

Het aantal mensen met Alzheimer zal de komende jaren toenemen. Dat betekent onzekerheid, ongerustheid en aanpassing van het leven van mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Professionals zullen ook meer en meer moeten inspelen op de veranderende zorgbehoefte.

Kees van der Zwaard presenteert in zijn gevoelige, realistische en ook humoristische voorstelling, wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Hij neemt zijn publiek op respectvolle wijze mee op de zoektocht naar herkenning, begrip en draagkracht.

Toegang gratis


Deel dit bericht met je vrienden!