Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Back to Vinyl' Foto: Back to Vinyl - Platen uitzoeken
07apr

Back to Vinyl

Zaterdag 7 april 2018 vanaf 21:30 uur.

Het duurt nog even voordat Back to Vinyl losbarst in Landvast, maar om daarbij te kunnen zijn moet je toch eerst beschikken over een kaartje. De kaartverkoop van het feest, dat op 7 april wordt georganiseerd, start zaterdag 24 februari aanstaande om 10:00 uur stipt.

Al heel wat jaren organiseren Ben Bochanen, Harry Kemp, Lykele Bokhorst en Ariejan Boon samen met Landvast het vinylfeest. Op 7 april wordt het de 32ste keer dat de rode loper voor de gasten wordt uitgerold. “Wie had dat gedacht? Van een klein feestje uit het bruine café naar een van de populairste feestjes van Alblasserdam,” grijnst Ariejan Boon. Boon verwijst daarmee naar de stormachtige kaartverkoop tijdens de vorige editie. “Dat was ongekend”, beaamt hij. “De tickets waren in 6 minuten uitverkocht. Of dat nu weer zo snel gaat? Misschien niet, omdat er online meteen afgerekend moet worden!”

Als vanouds worden er in de nok van Landvast weer twee zalen opgetuigd met als belangrijkste elementen de platenspelers. “We draaien inderdaad de muziek alleen van oud vinyl uit de jaren 60/70 en 80,” geeft Boon aan. “Bij de bar wordt classic rock en ballads gedraaid en in de zaal ernaast soul/disco. Er komt geen mp3 of cd aan te pas.” Back to Vinyl is ook de plaats om elkaar weer te ontmoeten. Om iedereen de kans te geven rustig bij te kletsen, wordt ook dit jaar weer een chill-room ingericht

Kaartverkoop
De kaartjes worden alleen door Landvast verkocht. Dat kan aan de balie, Haven 4, tel. 078-6912923 of online via de website. Wees er op tijd bij, want de kaartjes vliegen er traditioneel heel snel uit. De kaartverkoop start op 24 februari om 10:00 uur.

Back to Vinyl vindt plaats op 7 april. Die avond gaan de deuren open om 21:00 uur; het feest in de bovenverdieping van Landvast begint om 21:30 uur. Telefonisch gereserveerde kaartjes moeten een week na reservering opgehaald zijn!

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Telefoonnummer: 078-6912923
Website:http://www.landvast.nl


Deel dit bericht met je vrienden!