dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Start cursus Klik & Tik in Bibliotheek Alblasserdam

09 april 2018
Van 10:15 uur tot en met 11:30 uur

Tijdens de gratis cursus Klik & Tik leer je werken met de computer en het internet. Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Het is daarom handig als je de basis kent. In eigen tempo ga je aan de slag zodat je minder afhankelijk wordt van anderen en begrijpt hoe de computer en het internet werken. De cursus Klik & Tik start op maandag 9 april bestaat uit zes bijeenkomsten.

Leren omgaan met computers en het internet?
Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met de gratis cursus Klik & Tik leer je in eigen tempo stap voor stap de basisvaardigheden voor het omgaan met je computer en het internet. De cursus kent drie onderdelen: de basis, het internet op en samen op ’t web.

Tijdens Klik & Tik word je wegwijs gemaakt op het internet. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:
• Leren typen
• Werken met Word
• Kennismaken met het internet
• Zoeken op internet
• E-mailen
• Social media gebruiken

Deze gratis inloopcursus vindt zes keer plaats. Elke maandag van 9 april t/m 14 mei ben je van harte welkom. De lessen duren van 10.15 tot 11.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via evanoost@debibliotheekaanzet.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek Alblasserdam

Ieplaan 2

078 - 691 22 51

evanoost@debibliotheekaanzet.nl www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!