dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Wereld Parkinson Dag bij zorgcentrum De Waard

11 april 2018
Van 13:30 uur tot en met 16:30 uur

Vandaag organiseren de fysiotherapeuten van Waardeburgh in Waardeburgh zorgcentrum De Waard voor Parkinson patiënten én hun partners een leerzame en gezellige middag met allerlei workshops. Er is een workshop ‘borrelhapjes maken’ en een workshop ‘zingen’ met muzikale medewerking van popkoor ‘A lot of…’. Als afsluiting is er een borreluurtje met de zelfgemaakte borrelhapjes. De middag start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. 

Woensdag 11 april 2018 is het Wereld Parkinson Dag. Op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de ziekte van Parkinson. Bij de ziekte van Parkinson sterven bepaalde hersencellen langzaam af. Daardoor veranderen bewegingen, uiterlijk en gedrag. Parkinson patiënten kunnen ondanks hun beperkingen en chronische ziekte nog heel veel. Dat willen de fysiotherapeuten van zorgorganisatie Waardeburgh graag laten zien.

Wilt u bij deze middag aanwezig zijn, geeft u zich dan op bij de afdeling fysiotherapie van Waardeburgh. De afdeling is gevestigd in Waardeburgh zorgcentrum De Waard, Alblashof 1b in Alblasserdam. De kosten bedragen €7,50 en dient contant te worden voldaan bij inschrijving.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Waardeburgh

Waardeburgh zorgcentrum De Waard, Alblashof 1b

www.waardeburgh.nl
Deel dit bericht met je vrienden!