dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Netwerkbijeenkomst werkzoekende 50-plussers

12 april 2018
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Vandaag is er de bijeenkomst voor werkzoekende 50-plussers uit Alblasserdam en omgeving
Werkzoekenden delen ervaringen en tips. Samen zoeken helpt.

Elke bijeenkomst is er een programma: een interessante gast, een thema, een workshop - de behoeften van de aanwezigen bepalen de inhoud. In maart zijn er door de deelnemers sollicitatiefilmpjes gemaakt. We bespreken hoe je zulke filmpjes kunt gebruiken om een baan te vinden. Verder staat het oefenen van sollicitatiegesprekken op het programma.

Let op: nieuwe locatie!
Vanwege de verbouwing van het gemeentehuis is de bijeenkomst op 12 april in de Havenkerk, Ieplaan 9 (hoek Wilgenplein). Aanvang: 14:00 uur.

De Stichting Werk ervaring is opgericht door een groep werkzoekenden en wordt geleid door deskundige vrijwilligers die zelf hebben ervaren hoe het is om op latere leeftijd werkzoekend te worden. De Stichting is volledig onafhankelijk. Er wordt dus geen informatie gedeeld met UWV of Sociale Dienst. Vertrouwelijkheid vinden wij heel belangrijk. Aanmelden hoeft niet maar kan wel: info@werkpluservaring.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Werk ervaring

Havenkerk, Ieplaan 9

06-29289180

info@werkpluservaring.nl www.werkpluservaring.nl
Deel dit bericht met je vrienden!