dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Musical in de kerk

15 april 2018
Van 10:00 uur tot en met 11:15 uur

Vandaag is er een ELAN ontmoeting in de Elthetokerk. Na het succes van vorig jaar juni hebben we Kees Posthumus en Juul Beerda nogmaals uitgenodigd. Zij maken voorstellingen over verschillende onderwerpen. Dit maal zullen zij vrijzinnig, de musical voor ons opvoeren.

Het gaat over Peter, ouderling in een vrijzinnig protestante gemeente, die misschien zelfs wel op onze geloofsgemeenschap lijkt en Maria, een meelevend lid van een rechtzinnige gemeente in een dorp dat lijkt op Alblasserdam. Als deze twee elkaar ontmoeten is het lief de op het eerste gezicht.......hoe dat verder gaat? Kom en ga het meemaken!

Een actueel en herkenbaar verhaal omlijst met herschreven liedjes uit bekende musicals en een dosis humor. Het beloofd een verrassend uur te worden. Zorg dat u er op tijd bij bent dan heeft u in ieder geval plaats.

Waar?           Blokweerweg 22
Wanneer?   15 April
Aanvang?    10.00 uur. Zaal open om 9.30 uur.
Kosten?       Toegang is gratis, een bijdrage voor het bestrijden van de kosten is welkom.

Afbeelding: Kees Posthumus (op de foto samen met Juul Beerda)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Hester Radstake/Heleen Dekker/Peter Dekker

Blokweerweg 22

078-6158666

www.elthetokerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!