dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Dansavond (Line- en Stijldans) in Landvast

21 april 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 21 april is er voor liefhebbers weer een dansavond in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. Gedurende de avond, georganiseerd door Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), kunnen bezoekers kijken naar en vooral meedoen aan diverse dansen zoals stijldansen en countryline dansen.

De dansavond die ieder jaar aan het einde van het dansseizoen wordt georganiseerd belooft weer heel leuk te worden. Liefhebbers kunnen langskomen voor een drankje, actieve deelname en gezelligheid. De avond begint om 20.00 uur en de deuren zijn open vanaf 19.30 uur.

Kaarten zijn te koop bij docente Miranda Raak via 06 5055 2917 of m.raak@ziggo.nl. De kaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn ook nog te koop aan de deur. Voor vragen over de avond kunt u contact opnemen met Miranda.

Wilt u deelnemen aan een van de dansactiviteiten?
Neem dan contact op met Leroy, Sociaal Makelaar bij de SWA, via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)

Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4

06-50552917

m.raak@ziggo.nl www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!