dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Rommelmarkt bij Atletiekvereniging Alblasserdam

21 april 2018
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

Atletiekvereniging Alblasserdam houdt vandaag vanaf 9.00 uur een rommelmarkt op haar terrein op sportpark Souburgh.

Voorafgaand aan de markt zamelt de vereniging spullen in om te verkopen. Iedereen die spullen voor de rommelmarkt heeft, kan deze afleveren bij Van Goghplantsoen 1 . Op maandag- en donderdagavond na de bootcamptraining kunnen de spullen ook afgegeven worden bij het clubhuis van AAA. Wie de spullen wil laten ophalen, kan een mail met adres en telefoonnummer sturen naar pr@aaa-atletiek.nl. Bellen mag ook. Gebruik hiervoor het nummer 06-15629585. Wil je de spullen zelf afleveren, meld dit dan ook even, zodat er iemand aanwezig is.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Atletiekvereniging Alblasserdam

Sportpark Souburgh, Vinkenpolderweg 1

www.aaa-atletiek.nl/site/aaa/
Deel dit bericht met je vrienden!