dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Planten- en Rommelmarkt in en om de Elthetokerk

21 april 2018
Van 09:00 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag houdt de Herv. Eltheto-gemeente aan de Blokweerweg haar jaarlijkse Rommel- en Plantenmarkt in en om de Elthetokerk. Er is, tegen zeer lage prijzen een groot aanbod van tweedehands artikelen zoals:

  • meubelen,
  • kleding,
  • schoenen,
  • speelgoed,
  • huishoudelijke artikelen,
  • boeken,
  • elektrische apparaten,
  • serviesgoed
  • ect.

Ook is er een plantenmarkt met zowel planten voor binnen, als vaste- en perkplanten voor buiten.
Voor de inwendige mens is gezorgd. Binnen wordt er voor u koffie, thee en/of frisdrank geserveerd met zo u wilt eigengebakken producten . Buiten worden er pannenkoeken gebakken. Verder draait de hele dag "Het Rad van Avontuur".

Mocht u zelf van uw 2e hands spullen af willen, dan kunt u die bij ons inleveren op donderdag 19 april van 10.00 uur- 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 uur – 21.00 uur. Tevens op vrijdagmorgen 20 april van 10.00- 12.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Elthetokerk

Elthetokerk aan de Blokweerweg

www.elthetokerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!