Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimertrefpunt met Liedjescabaretgezelschap'
25mei 2018

Alzheimertrefpunt met Liedjescabaretgezelschap

Vrijdag 25 mei 2018 vanaf 14:00 uur.

Liedjescabaretgezelschap “Het Draait Om Mensen Nietwaar?” met de voorstelling ‘Kind, dat heb ik m’n hele leven al gedaan!
Het is het verhaal van moeder die te maken heeft met toenemende geheugenproblemen. Hoe gaat ze daar mee om en hoe gaat haar omgeving daar mee om. Het is een reis naar een onbekende bestemming en op diverse stations wordt even gestopt tot de trein langzaam in de mist verdwijnt. Veel muziek maar ook korte verhalen wisselen elkaar af en uiteraard is het een verhaal met een lach en een traan.

Voor wie: Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn deze avond en de andere bijeenkomsten van het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam van harte welkom.

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Alzheimertrefpunt wordt 4 x per jaar georganiseerd op de 3e dinsdag van de maand georganiseerd, in het Anker, Wilgenplein 106.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via e-mail

Contactinformatie:
Locatie: Inloophuis Dementie van de Waard-Inn, Ingang via Alblashof 1A
Organisator: Anneke Lanser (Rivas)
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:a.lanser@rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!