Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Spelen met muziek voor baby’s, dreumesen en peuters'
08jun 2018

Spelen met muziek voor baby’s, dreumesen en peuters

Vrijdag 8 juni 2018, van 08:45 uur tot 10:15 uur.

Muziek heeft een aantal gunstige effecten op de ontwikkeling van jonge kinderen. Baby's horen bijvoorbeeld vanaf een jonge leeftijd al het verschil tussen spraak en muziek. Kinderliedjes leren de baby al lang voordat hij of zij kan praten veel over onze taal. De baby leert de woorden kennen en krijgt een gevoel voor het ritme van onze taal.

Christelijk integraal kindcentrum de Twijn, Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria en cultuurcentrum ToBe bundelen daarom de krachten voor een unieke samenwerking waarbij de mogelijkheid geboden wordt om muzieklessen en workshops te volgen, speciaal voor het jonge kind.

Met het programma “spelen met muziek” voorziet muziekjuf Desirée Twigt in een behoefte die veel ouders en grootouders hebben om samen met de (klein)kinderen op een verantwoorde wijze met muziek bezig te laten zijn.

Iets voor u?
Kom dan gezellig op vrijdag 8 juni 2018 naar het kindcentrum. U en uw (klein)kind kunnen zich aanmelden via connielindhoud@kpnmail.nl van muziekvereniging Soli Deo Gloria. De lessen worden gegeven op de locatie van Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn.

U bent van harte welkom met:
• uw baby (6 tot 12 maanden) van 8.45 tot 9.15 uur
• uw dreumes (12 tot 24 maanden) van 9.15 tot 9.45 uur
• uw peuter (2 tot 4 jaar) van 9.45 tot 10.15 uur

Contactinformatie:
Locatie: Christelijk Integraal kindcentrum de Twijn, Pieter de Hoochplaats 1
Organisator: Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam
Email:connielindhoud@kpnmail.nl
Website:http://www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!