Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderwerkplaats - Bouw je eigen knikkerbaan'
11aug

Kinderwerkplaats - Bouw je eigen knikkerbaan

Zaterdag 11 augustus 2018, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Tijdens de zomervakantie, op zaterdag 11 augustus, organiseert Hornbach Alblasserdam speciaal voor de jongste klussers een kinderwerkplaats. Tijdens de zomereditie van dit bouwspektakel kunnen jonge doe-het-zelvers een workshop volgen, onder professionele begeleiding, en hun eigen knikkerbaan maken.


“We gaan aan de slag met hout, verf en decoratiematerialen”, vertelt vestigingsmanager Joost ten Geuzendam. “De kids bouwen hun eigen baan met behulp van voorgezaagde panelen. Daarna kunnen ze de knikkerbaan personaliseren. Verf hem in je favoriete kleur of schilder er bijvoorbeeld je eigen naam op. En terwijl de kinderen de handen uit de mouwen steken, kunnen hun ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”


De kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats

Foto: Hornbach

Contactinformatie:
Locatie: Kelvinring 60
Organisator: Hornbach Alblasserdam
Website:http://www.hornbach.nl/kinderwerkplaats


Deel dit bericht met je vrienden!