Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Trefpunt in het Anker'
18sep 2018

Alzheimer Trefpunt in het Anker

Dinsdag 18 september 2018 vanaf 19:30 uur.

In het Anker (aanbellen op Wilgenplein 106 recreatieruimte) in de recreatieruimte wordt vandaag het Alzheimer Trefpunt gehouden.

Tineke van Sleen is professional in de ouderen en dementie zorg. Vooral op het gebied van communicatie en de nieuwste inzichten in het omgaan en communiceren met dementie.

Het onderwerp van deze avond is:
“Dementie en communicatie: hoe doe je dat?”
Wat zeg je tegen iemand met dementie? Wat doe je als je elkaar niet begrijpt?
Ga je mee in het verhaal of juist niet?
Samen aan de slag met uw vragen over en met communicatie rondom mensen met dementie. Ontdek welke mogelijkheden er zijn en wat u het beste kunt doen.

Voor wie:
Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn deze avond en de andere bijeenkomsten van het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam van harte welkom.

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Alzheimertrefpunt wordt  4 x per jaar georganiseerd op de 3e dinsdag van de maand georganiseerd in het Anker.

De avond begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via e-mail a.lanser@rivas.nl

Contactinformatie:
Locatie: in het Anker, Wilgenplein 106
Organisator: Anneke Lanser
Email:a.lanser@rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!