Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Masterclass Schrijven voor Alblasserdamse vrijwilligers'
15nov

Masterclass Schrijven voor Alblasserdamse vrijwilligers

Donderdag 15 november 2018, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

De vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) zal in november onder de noemer ‘Masterclass communicatie’ drie trainingen verzorgen voor vrijwilligers in Alblasserdam.

Tijdens het Vrijwilligers Event, dat eerder dit jaar in de week van NLdoet plaatsvond, gaven Alblasserdamse vrijwilligers aan behoefte te hebben aan een training in communicatieve vaardigheden. Velen moeten namelijk weleens een brief schrijven, een stukje voor het club- of verenigingsblad samenstellen of een toespraak houden. Dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig te zijn als het lijkt. Om aan die vraag gehoor te geven biedt de SWA in november een drietal trainingen aan waarbij respectievelijk spreken, schrijven en social media centraal zullen staan.

De trainingen zijn kosteloos en vinden plaats bij de SWA, Cortgene 20 te Alblasserdam. De trainingen starten om 19:30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Inschrijven kan via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-20 21 22 0. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per masterclass, dus reageer snel. Vrijwilligers die aan alle drie de trainingen meedoen, ontvangen een certificaat.

Donderdag 1 november - Openbaar spreken
Donderdag 15 november - Schrijven
Donderdag 29 november- Social media

Contactinformatie:
Locatie: Cortgene 20
Organisator: Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-2021220
Email:info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Website:http://www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!