Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Top-2000 in concert'
08dec

Top-2000 in concert

Zaterdag 8 december 2018 vanaf 20:00 uur.

Sinds enkele jaren is de TOP-2000 in Nederland een ware hype geworden. Dit jaar zal ook Alblasserdam live kunnen meegenieten van de vele bekende hits welke genoteerd staan in de TOP-2000.

Op 8 december aanstaande organiseert de Melody Percussionband van Soli Deo Gloria in een unieke samenwerking met Cover & Mashupband “Mashmerize” en DJ-collectief “DEEJAY4U”

Zoals de naam al doet vermoeden, zullen er vele bekende top-2000 hits langs komen tijdens dit unieke concert. De Melody Percussionband van Soli Deo Gloria zal zowel zelfstandig als gezamenlijk met live-band het publiek laten genieten van deze bekende hits. Dit alles in de entourage van het “top-2000 Café” in de grote zaal van Landvast!

Het geheel wordt gepresenteerd door de DJ’s van DJ-collectief “DEEJAY4U”, welke ook tijdens de pauzes het publiek zullen entertainen met de vele TOP-2000 hits! Als klap op de vuurpijl zal de avond worden afgesloten met een afterparty, waarbij het publiek volledig los kan gaan op de muziek van Cover- en Mashupband “ Mashmerize” en de DJ’s van DEEJAY4U.

Tickets van Euro 12,50 p.p. zijn te koop via Landvast.

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Website:http://www.landvast.nl


Deel dit bericht met je vrienden!