Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsconcert Soli Deo Gloria'
12jan

Nieuwjaarsconcert Soli Deo Gloria

Zaterdag 12 januari 2019, van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Vandaag organiseert Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam, i.s.m. Landvast  het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert. Vanaf 15.15 uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden consumptie elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten. Vanaf 15.30 uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria o.l.v. dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. De programmering bestaat dit jaar uit goed in het gehoor liggende muziek voor fanfareorkest en een knipoog naar het Weense Nieuwjaarsconcert.

Jeugd
Ook de jeugd van opleidingsorkest Solide is deze middag van de partij. Samen met het fanfareorkest voeren zij het bekende werk “Oregon” van componist Jacob de Haan uit.

Gezellige middag voor alle leeftijden
Het concert duurt een uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek. De toegang is gratis en het concert kenmerkt zich door “ontmoeting” en een gezellige sfeer. Het concert wordt gehouden in de grote zaal van Landvast, Haven 4 Alblasserdam.

Jubileumjaar
Voor Soli Deo Gloria breekt een belangrijk jaar aan. Op 24 juni 2019 bestaat de vereniging 120 jaar. In dit jubileumjaar staan een aantal grote activiteiten op het programma om dit te vieren. Op 29 juni 2019 zal de gehele vereniging zich presenteren op een nieuw te organiseren midzomer festival in Alblasserdam. In het najaar staat een groots “Maestro” concert gepland en in juni 2020 staat weer een groot concert in een sporthal op het programma, georganiseerd door “Music & Motion”.

Foto: Soli Deo Gloria

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Organisator: Soli Deo Gloria
Website:http://www.sdgalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!