Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Twijn Smaakmakers (2)'
16jan

Twijn Smaakmakers (2)

Woensdag 16 januari 2019, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Businessclub De Twijn presenteert een nieuwe serie: Twijn Smaakmakers.
Drie aansprekende gasten komen dit seizoen naar Businessclub De Twijn.

Op deze avond spreken we Liesbeth van Lit en Jolanda de Vries van Sterk@Werk. Businessclubcoördinator Anita Toes gaat samen met de aanwezigen in gesprek met deze twee bevlogen smaakmakers. Over hun passie in het runnen van vijf kleine dagbestedinglocaties. Of hoe zij ondernemers laten zien welke kracht en kwaliteit mensen met een beperking aan hun bedrijf kunnen toevoegen.

Wie zijn deze bevlogen ondernemers? Wat drijft hen? Waarin schuilt hun succes?
Jolanda de Vries en Liesbeth van Lit richtten Sterk@Werk op vanuit het idee dat juist mensen met een beperking meer mogelijkheden zouden moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Met ruime ervaring en kennis opgedaan in het (speciaal) onderwijs startten zij in 2011. De ontwikkelingen volgden elkaar vervolgens snel op. Hun nieuwste project is het prachtige Pand 83 in Nieuw Lekkerland, waar zij sinds de zomer van 2018 een lunchroom en cadeauwinkel hebben.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan via contact@bcdetwijn.nl. Een introducé is ook van harte welkom. Geef dat graag apart aan. Dit kan tot 16 januari 2019.

Inloop tussen 19:30 en 19:45 uur. De avond start om 20:00 uur en rond de klok van 22:00 uur sluiten we af.
Locatie: Pand 83, Planetenlaan 83 in Nieuw-Lekkerland.


Word ook lid van Businessclub De Twijn
Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan het Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.  

Contactinformatie:
Locatie: Pand 83, Planetenlaan 83 (Nieuw-Lekkerland)
Organisator: BC de Twijn
Website:http://www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!