Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Kooravond bij de Morgenster'
16jan

Open Kooravond bij de Morgenster

Woensdag 16 januari 2019, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

De leden van Christelijk Jongerenkoor de Morgenster variëren van 15-40 jaar die enorm van zingen houden en hiermee God’s Woord willen uitdragen naar de mensen om hen heen. Ze willen het Evangelie bekend maken door medewerking te verlenen tijdens kerkdiensten, praise avonden en door zelf concerten te organiseren. Daarbij worden we begeleid door een basis combo bestaande uit piano, basgitaar, percussie en drums. Bij bijzondere gelegenheden wordt dit combo uitgebreid met blazers, violen en andere instrumentalisten.

De leden van CK de Morgenster komen van verschillende kerkelijke stromingen waarbij ze het belangrijk vinden om samen een eenheid te vormen. Dit uit zich in het samen zingen, bidden, danken, verdiepen, delen van lief en leed en plezier maken tijdens repetitie avonden, concerten en andere georganiseerde activiteiten.

De Morgenster reperteert iedere woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Koffiebar De Poort. Vandaag hebben ze een open kooravond, zodat iedereen die deze passie ook deelt kan kennismaken met het koor en mee repeteren.

Contactinformatie:
Locatie: Koffiebar De Poort aan de Randweg 141
Organisator: CJK de Morgenster
Website:http://www.cjkdemorgenster.nl


Deel dit bericht met je vrienden!