Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Week van Gebed - Recht voor ogen'
21jan

Week van Gebed - Recht voor ogen

Van maandag 21 januari 2019 tot en met zaterdag 26 januari 2019, vanaf 19:30,.

Van 20-27 januari 2019 organiseren Missie Nederland en de Raad van Kerken de Week van gebed voor de eenheid. Al vele jaren organiseren beide organisaties (in samenwerking met internationale partners) een gebedsweek aan het begin van een nieuw kalenderjaar. Een mooie traditie. Missie Nederland en de Raad van Kerken trekken in het organiseren van deze gebedsweek samen op, niet alleen landelijk, ook lokaal, dus ook in Alblasserdam.

Dit jaar is het materiaal voor de Week van Gebed voorbereid door christenen uit Indonesië. De Bijbeltekst die centraal staat komt uit boek Deuteronomium: ‘Zoek het recht en niets dan het recht’ (Deut.16:18-20). In de lezingen tijdens de gebedsbijeenkomsten door de week heen krijgen we elke dag een probleem dat door onrecht veroorzaakt wordt in ons blikveld. Door het recht voor ogen te houden komen we gezamenlijk in actie en zoeken we het recht in gebed en in onze daden.

In Alblasserdam zijn zes gebedsbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de geloofsgemeenschappen hier ter plaatse. Ieder die mee wil bidden is van harte welkom in de verschillende kerken de week door. De gebedssamenkomsten in Alblasserdam vinden plaats van maandag 21 t/m zaterdag 26 januari. Alle samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren een half uur tot maximaal een uur.

Maandag 21 januari - Christelijke Gereformeerde Kerk, Waalsmondelaan 16
Dinsdag 22 januari - Havenkerk, Ieplaan 9
Woensdag 23 januari - Jozua, Ampèrestraat 4
Donderdag 24 januari - Elthetokerk, Blokweerweg 22 (Aansluitend Bijbelquiz)
Vrijdag 25 januari - Ichthuskerk, Scheldeplein 2
Zaterdag 26 januari - 't Scheepke, Rijnstraat 434

Contactinformatie:
Locatie: Divers, zie bovenstaand
Organisator: Verschillende kerken in Alblasserdam
Website:www.weekvangebed.nl


Deel dit bericht met je vrienden!