Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst Alblasserdam Beweegt'
12feb

Bijeenkomst Alblasserdam Beweegt

Dinsdag 12 februari 2019, van 18:30 uur tot 21:00 uur.

Vandaag wordt er een bijeenkomst voor beweegaanbieders in Alblasserdam georganiseerd, omtrent het nieuwe concept "Alblasserdam Beweegt". Ten eerste om elkaar te leren kennen, maar vooral om de mensen die naar u verwezen worden goed op te vangen. Zo zorgen we met zorgverleners, gemeente en beweegaanbieders voor een stevig netwerk rondom inwoners die te weinig bewegen.

Tijdens de bijeenkomst wordt kort verteld over het project ‘Alblasserdam Beweegt’. Daarnaast wordt de bijeenkomst vooral praktisch ingestoken. Hoe vangt u mensen die verwezen worden op? Waar liggen uw mogelijkheden en beperkingen? Hoe kunt u (nog) niet bewegende mensen motiveren en gemotiveerd houden? Wat voor groepen niet-sporters zijn er en hoe benadert u die? Hoe zorgt u voor een goede sfeer, een goede interactie met oudere deelnemers en toegankelijkheid?

Er zijn al diverse partijen aangesloten bij Alblasserdam Beweegt. Geïnteresseerde partijen vanuit zowel de zorg- als de sportsector kunnen contact opnemen via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl voor meer informatie of om zich aan te sluiten bij de dienstverlening.

Zie ook: www.alblasserdam.net/nieuws/2018-10-22-10545-alblasserdam-beweegt-naar-gezondheid.html

Contactinformatie:
Locatie: Locatie wordt later bekend gemaakt
Organisator: Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-2021220
Email:info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Website:http://www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!