Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Meer creativiteit in je werk'
13feb

Meer creativiteit in je werk

Woensdag 13 februari 2019, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Waarom zou je meer creativiteit in je werk willen? Misschien vind je het wel helemaal prima zoals het gaat. Houd je wel van routines, vastigheid en weten waar je aan toe bent.

Helemaal goed natuurlijk. Toch zorgt een beetje extra creativiteit in je werk dat je andere mogelijkheden ziet. Dus wat voorheen onmogelijk leek, is nu wellicht een kans geworden. Je krijgt andere resultaten. Je ervaart meer plezier in je leven. Zowel op je werk als privé. Wie wil dat nu niet?

Voor onze gastspreker Marieke Franken is creativiteit de jus van je leven. Een spier die getraind moet worden. Denken in een bochtje. Out of the box denken. Buiten de gebaande paden kunnen denken. Het tegenovergestelde van zwart-wit denken.

Marieke Franken is coach om teams en individuen uit oude patronen te trekken. Iemand die jou werk leuker wil maken door een andere kijk te geven op werken.

Hoe Marieke ervoor zorgt meer creativiteit in je dagelijks werk en privéleven te krijgen? Dat gaat zij jou op woensdagavond 13 februari 2019 haarfijn uitleggen. Schrijf je in voor deze avond.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan via contact@bcdetwijn.nl. Een introducé is ook van harte welkom. Geef dat graag apart aan.

Inloop tussen 19:30 en 19:45 uur. De avond start om 20:00 uur en rond de klok van 22:00 uur sluiten we af.
Locatie: volgt op de website


Word ook lid van Businessclub De Twijn
Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan het Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.  

Contactinformatie:
Locatie: Volgt, zodra bekend
Organisator: BC de Twijn
Website:http://www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!