Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alpha kennismakingsavond'
13feb

Alpha kennismakingsavond

Woensdag 13 februari 2019, van 18:30 uur tot 21:30 uur.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha (in 10 weken) bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

    Is er meer?
    Wie is Jezus?
    Bidden: waarom en hoe?
    De Bijbel lezen: waarom en hoe?
    Hoe zit het met de kerk?

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of vanavond  een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met Sabine van Dalen, tel. 06-27113284 of Jeroen van Middelkoop, tel. 06-33594331 of stuur een email.

Contactinformatie:
Locatie: Ichthuskerk aan het Scheldeplein
Organisator: Sabine van Dalen
Telefoonnummer: 06-27113284
Email:alpha.alblasserdam@outlook.com
Website:http://www.facebook.com/alphaalblasserdam/


Deel dit bericht met je vrienden!