Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hans den Ouden marathon'
16mrt

Hans den Ouden marathon

Van zaterdag 16 maart 2019 tot en met zaterdag 23 maart 2019.

Zoals u wellicht zult weten is er van 16 maart tot 23 maart weer een groot feest in Oud-Alblas: de Hans den Ouden Marathon.

In Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en uiteraard in Oud-Alblas is een programmaboek bezorgd. Als het goed is heeft u die ook ontvangen.

Hieronder in het kort het programma, zoals dit op de site www.hansdenoudenmarathon.nl staat.

- Zaterdag 16 maart 2019 het concert van de Jostiband m.m.v. Marco de Hollander, het belooft een avond te worden om nooit te vergeten.

- Donderdag 21 maart het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam m.m.v. van Lisanne Spaander, een indrukwekkende avond, we staan stil bij de ziekte kanker en denken aan degenen die op dit moment te maken hebben met de ziekte kanker en aan hen die we verloren hebben aan deze vreselijke ziekte. Toegang tot deze avond is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor KWF Kankerbestrijding.

- Op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 maart hebben we onze feestavonden, kom genieten van de JukeBoxShow (muziek op verzoek), Snollebollekes, Robert Pouwels, Tino Martin, Marco de Hollander en Jannes. Kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse regionale verkoopadressen (zie rubriek "nieuws") of online via www.hansdenoudenmarathon.nl (toeslag online verkoop 1,50 per kaartje verzend-/administratiekosten).

- Zaterdagmorgen 23 maart om 11.00 uur 't Rondje van Alblas, 5/10 kilometer wandelen of hardlopen door onze prachtige polder, inschrijfgeld 7,50. Inschrijven kan ook via deze website, hoofdstuk "kaartverkoop".

- Zaterdagmiddag 23 maart om 14.00 uur presenteert Van Hoorne Entertainment het Sprookjesconcert on Tour, dit feest mag je niet missen, kaartjes zijn voor kinderen t/m 3 jaar gratis, voor kinderen van 4 jaar en ouder en volwassenen kosten de kaartjes 7,50 per stuk!

De mannen van de tractorpullingteams Red Dream en Simply Green zijn zaterdagmiddag ook aanwezig en zorgen voor het nodige spektakel. Concurrenten op de baan, maar bij ons gebroederlijk op het evenemententerrein.

Ook overdag is er volop muzikaal vermaak, Leo en Liane de Keijzer zijn er vanaf 10.30 uur met hun draaiorgel "De Drie Kruiken" en vanaf 16.00 uur spelen de mannen van de band Niks aan de Zeis de graspollen uit het veld!

Onze droom is een uitverkochte tent tijdens alle avonden, een drukbezochte zaterdag en een prachtig eindbedrag voor KWF Kankerbestrijding, bent u/ben jij erbij?

Contactinformatie:
Locatie: Sportveld Beemdweg in Oud-Alblas
Organisator: Stichting Hans den Ouden Marathon
Email:www.hansdenoudenmaraton.nl


Deel dit bericht met je vrienden!