Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Grote Twijn Pub Quiz'
20mrt

De Grote Twijn Pub Quiz

Woensdag 20 maart 2019, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Vanavond organiseert Businessclub De Twijn voor de tweede maal “De Grote Twijn Pub Quiz”.

Zo’n twintig teams van vijf personen gaan deze avond tegen elkaar strijden. Als team krijg je moeilijke, confronterende, zakelijke en grappige vragen voor de kiezen. En wie van die teams gaat aan het eind van de avond met Ruthli-Troffee naar huis? Wordt de winnaar van vorig jaar: team Groot, Groter, Grootst verslagen?

Natuurlijk gaan we die avond een echt pub-sfeertje creëren in een passende omgeving.

Hoe doe je mee?
Doe jij mee? Dan is het de bedoeling dat je nog vier mensen om je heen verzamelt om een team te vormen. Dat mogen mensen zijn met wie je werkt, familieleden, vrienden, buren …

De Grote Twijn Pub Quiz zal volgend jaar opnieuw terugkeren. Dus, win je met je team de troffee, zul je ‘m het volgend jaar weer moeten verdedigen!

Iedere deelnemer betaalt een bedrag van EUR 20,- om mee te doen. Inschrijfgeld per team bedraagt dus EUR 100,-. Vanzelfsprekend komt dit geld ten goede aan het werk van Stichting Vrienden van De Twijn.

Inschrijven
Wil je verzekerd zijn van een plaats? Schrijf je dan in via de website.
Weet je nog niet exact wie er met je meedoen? Geen probleem, dat geef je dan later door.


Word ook lid van Businessclub De Twijn
Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan het Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.  

Contactinformatie:
Locatie: Volgt, zodra bekend
Organisator: BC de Twijn
Website:http://www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!