Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Dag Hockeyclub Souburgh (voor de jeugd)'
17apr

Open Dag Hockeyclub Souburgh (voor de jeugd)

Woensdag 17 april 2019, van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Vandaag organiseert hockeyclub Souburgh een open middag op sportpark Souburg. De open middag is bedoeld om de jeugd in aanraking te laten komen met hockey onder het mom van: ‘Hockey. De coolste sport die er is’. Uiteraard hoopt de club zo ook op nieuwe jeugdleden.

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom op deze middag, ook broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes van de leden. Het belooft een gezellige, sportieve middag te worden waar de kinderen op een leuke en speelse manier kennis kunnen maken met de hockeysport.

De open middag bestaat uit twee delen:
16.00 – 17.00 uur: kinderen tot en met 7 jaar
17.00 – 18.00 uur: kinderen van 8 jaar en ouder

Na afloop krijgen de kinderen wat te drinken en een broodje knakworst aangeboden. Het is handig als de kinderen sportschoenen en sportkleding aan hebben. Verder hoeven zij niets mee te nemen. De club heeft voldoende hockeysticks en hockeyballen die gebruikt kunnen worden.

Deelname aan de open middag is gratis. Het is wel handig om uw kind)eren) van te voren aan te melden, zodat de club weet op hoeveel kinderen zij moet rekenen. Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u mailen naar: jongstejeugd@souburgh.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Sportpark Souburg, Bas Verhoevenweg 7
Organisator: HC Souburgh
Email:jongstejeugd@souburgh.nl
Website:http://www.souburgh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!