Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jozua Paaspraise '
21apr

Jozua Paaspraise

Zondag 21 april 2019 vanaf 20:00 uur.

Pasen, het feest van de opstanding van Jezus Christus, viert Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard traditiegetrouw met een praiseavond. Deze keer vult de Psalmenband  ´Levenslied 2.0´ het programma in, in samenwerking met het Jozua Praise Koor.

De band Levenslied 2.0 brengt op eigentijdse en gevarieerde wijze voornamelijk Psalmen. De twaalfkoppige band bestaat uit zes zangers en een volledig muziekteam. Naast eigen arrangementen komen er ook uitvoeringen van o.a. The Psalm Project en Psalmen voor Nu voorbij.  Het Jozua Praise Koor zal bij diverse liederen voor extra, feestelijke versterking zorgen. Daarnaast verzorgt onze  voorganger dhr. Gerrit Mes, een korte overdenking. 

Iedereen die samen met de band en het praisekoor het feest van Pasen wil meevieren is van harte uitgenodigd op eerste Paasdag, zondag 21 april. De avond begint om 20:00 uur in het gebouw aan de Ampèrestraat, zaal open 19:30 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor kinderen in projecten van Compassion in Tanzania.

Contactinformatie:
Locatie: Amperestraat 4
Organisator: Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
Telefoonnummer: 691 68 32
Email:info@jozua-ega.nl
Website:http://www.jozua-ega.nl


Deel dit bericht met je vrienden!