Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Masterclass Communicatie Spreken'
16mei

Masterclass Communicatie Spreken

Donderdag 16 mei 2019, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

De vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) zal in mei onder de noemer ‘Masterclass communicatie’ weer drie trainingen verzorgen voor vrijwilligers in Alblasserdam. De trainingen zijn een vervolg op de trainingen die vorig jaar november werden gegeven.

De masterclass is speciaal bedoeld voor Alblasserdamse vrijwilligers die behoefte hebben aan training in communicatieve vaardigheden. Velen moeten namelijk weleens een brief schrijven, een stukje voor het club- of verenigingsblad samenstellen of een toespraak houden. Dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig te zijn als het lijkt. De SWA biedt een drietal trainingen aan waarbij respectievelijk social media (Facebook ins & outs), schrijven (artikelen en columns) en spreken (pitchen en presenteren) centraal zullen staan.

Vandaag gaat het over Spreken
In twee zinnen zeggen wat de bedoeling van jullie sponsorprogramma is?Een verkooppraatje houden zonder drammerig over te komen? Belangstellenden over de streep halen met een inspirerend verhaal? Je kunt de basisprincipes leren tijdens deze masterclass waarin ook enkele eenvoudige tips voor openbaar spreken aan de orde komen.

De trainingen zijn kosteloos en vinden plaats bij de SWA, Cortgene 20 te Alblasserdam. De trainingen starten om 19:30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Inschrijven kan via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-20 21 22 0. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per masterclass, dus reageer snel. Vrijwilligers die aan alle drie de trainingen meedoen, ontvangen een certificaat.

Contactinformatie:
Locatie: Cortgene 20
Organisator: Stichting Welzijn Alblasserdam
Email:info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Website:http://www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!