Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Avondvierdaagse'
17jun

Avondvierdaagse

Van maandag 17 juni 2019 tot en met donderdag 20 juni 2019.

De Avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 17 t/m 20 juni.

De organisatie doet een dringend beroep op mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger één of meer avonden te helpen bij dit wandelevenement. Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse onderstaande specifieke taken, welke, in goed overleg met de organisatie worden uitgevoerd.

Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van onze wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus, met goed resultaat, hebben afgesloten.    

Logistieke vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties.

Service vrijwilligers bemannen de tenten op de startlocatie, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

 Alle vrijwilligers zijn van harte welkom op de vrijwilligers informatieavond op 14 mei om 20.00 uur in CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam.

Voor alle informatie over de Avondvierdaagse zie www.avd-alblasserdam.nl.

Foto: Uit het archief

Contactinformatie:
Locatie: Startlocatie Raadhuisplein, Cortgene 2
Organisator: Stichting Avond 4 Daagse Alblasserdam
Website:avd-alblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!