Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Het Parkinson Café - Wellness middag'
12nov

Het Parkinson Café - Wellness middag

Dinsdag 12 november 2019, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Het Parkinson Café regio Dordrecht sluit op dinsdag 12 november het jaar af met een wellness middag. Mensen met Parkinson die toe zijn aan een middagje ontspannen, zijn van harte welkom. Het Parkinson Café vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur in zorgcentrum De Waard.

Welbevinden bij de ziekte van Parkinson
Het Parkinson Café wordt deze keer georganiseerd door Waardeburgh en heeft een andere invulling dan anders. Er is geen praktische lezing of gespreksthema, maar (onder meer) een kapper en een manicure/pedicure. ‘We hebben aan een aantal mensen met Parkinson gevraagd wat ze deze middag zouden willen doen. Daar kwam het idee voor een wellness middag uit,’ vertelt Jolanda Lint. Jolanda is samen met Lianne Speelman en Annabelle van Wijngaarden fysiotherapeut bij Waardeburgh en alle drie zijn ze gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson.

Meer informatie
Het belooft een ontspannen en gezellige middag te worden. Mensen kunnen een workshop met ademhalings- en ontspanningsoefeningen volgen, een handmassage krijgen en nagels laten lakken. Voor de heren is er een barbier aanwezig en de kapster voorziet iedereen van een mooi kapsel. Simone Schot van Anders Eten en Leefstijl coaching geeft advies over voeding en essentiële oliën ter ondersteuning.

Aan het Parkinson Café zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot één week van tevoren via www.neurologie.asz.nl. Voor meer informatie kan men op dinsdag, woensdag of donderdag van 12.00 tot 13.00 uur bellen naar (078) 654 10 24.


Over het Parkinson Café
In het Parkinson Café kunnen mensen met Parkinson elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. ‘Niet iedereen heeft daar behoefte aan,’ weet Jolanda, ‘maar de meeste mensen vinden het fijn om te kunnen praten met anderen die hetzelfde doormaken. Je ziet op de bijeenkomsten vriendschappen en WhatsApp-groepen ontstaan.’ Meer informatie over het Parkinson Café regio Dordrecht is te vinden op www.parkinson-vereniging.nl en op www.neurologie.asz.nl.

Foto: Waardeburgh - De fysiotherapeuten van Waardeburgh die deze wellness middag organiseren.

Contactinformatie:
Locatie: Zorgcentrum De Waard, Alblashof 1b
Organisator: Het Parkinson Café regio Dordrecht
Telefoonnummer: 078- 654 10 24
Website:http://www.neurologie.asz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!