maandag 1 juni 2020

Alles over Alblasserdam

Kerstfair en boekenmarkt Ichthuskerk

06 december 2019
Van 17:00 uur tot en met 21:00 uur

U bent van harte welkom op de Kerstfair en boekenmarkt op vrijdagavond 6 december van 17:00 tot 21:00 uur. Er zal weer heel wat keuze zijn om de wintermaanden door te komen. Misschien zit dat ene boek er wel tussen waar u al een tijd naar op zoek bent. Niet alleen boeken maar er zullen ook CD's, DVD's en puzzels te koop zijn.

De Kerfstfair begint om 17:00 uur zodat u/jij op het kerkplein kunt komen eten. Naast een kerstbomenverkoop; ook te koop in een van onze kramen; kerstdecoratie, oliebollen, houtdecoratie, erwtensoep en broodjes rookworst.

U kunt onder het genot van een warme oliebol, een kopje erwtensoep of bakje koffie en/of thee, warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers erbij, rond de vuurkorven op het plein nog even nagenieten van uw aankoop.Zaterdagochtend gaat de boekenmarkt weer open en kunt u ook deze ochtend terecht bij de boekenmarkt, in de hal is er ook dan koffie, thee met wat lekkers erbij. Zaterdagochtend 7 december zijn we open van 9.00 - 13.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ichtuskerk

Rondom de Ichthuskerk & het Scheldeplein

www.ichthuskerk.pknalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!