Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Haak-aan in de Ontmoetingskerk'
15jan

Haak-aan in de Ontmoetingskerk

Woensdag 15 januari 2020, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Haak-aan is:

  • Tijd voor ontmoeting,
  • samen bezig zijn,
  • een kopje koffie of thee tussendoor.

Vanmorgen is iedereen welkom om te komen haken (en eventueel breien en andere textiele werkvormen).

Onder het motto ‘Troostdekentje’ wordt gewerkt aan dekentjes voor kleine en grotere kinderen, ook worden er knuffels gemaakt – dit alles om een kleine ondersteuning te geven in een lastige, moeizame tijd. Al die mooie, kleurige werkstukken werken inspirerend.

Kun je, kunt u nog niet zo goed haken, dan is dat geen probleem.  Er zijn altijd hulpvaardige mensen aanwezig die op weg kunnen helpen, en al het moois wat op dit moment gemaakt wordt, werkt inspirerend! Ondertussen is er tijd voor koffie, thee en gezelligheid. Kom meedoen! 

Haak-aan is geen vaste groep. Sommige dames zijn altijd present, andere waaien zo nu en dan eens aan. Wees welkom van 10.00 - 12.00 uur in de Ontmoetingskerk.


‘Het Troostdekentje’ is een groep enthousiaste haaksters die dekentjes en knuffels haakt of breit voor kinderen die het zwaar hebben. Ernstige ziekte, een handicap, een andere belemmering waardoor het kind zijn anders verloopt dan we zouden wensen. Belangeloos worden fleurige, stoere of lieve dekentjes en knuffels gehaakt waarmee we een blijk van meeleven en troost willen geven. Niet alleen aan het kind dat in de knel zit, ook aan eventuele broertjes of zusjes. Kent u, ken jij een kindje bij wie een troostdekentje welkom zou zijn, dan horen wij dat heel graag!

Contactinformatie:
Locatie: Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Organisator: Belinda Smink
Telefoonnummer: 078-6933020
Email:belinda.smink@gmail.com
Website:http://www.ontmoetingskerk.pknalblasserdam.nl


Deel dit bericht met je vrienden!