Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Businessclub De Twijn - Laat jouw talent renderen '
15jan

Businessclub De Twijn - Laat jouw talent renderen

Woensdag 15 januari 2020 vanaf 19:30 uur.

Vandaag neemt Léon van der Eijk ons mee in de wereld van talenten. Je ontdekt hoe jouw talenten van waarden zijn voor je positionering en presentatie.

Laat talent renderen! Dat is de slogan van Triple Balance. Triple Balance werkt voor organisaties die weten dat individuen en teams beter presteren als ze vanuit hun talenten (sterktes) werken. Talenten evalueren, de behoefte aan talent bepalen en vanuit de organisatiestrategie werken aan concrete resultaten, is hun talent. Ieder mens is van waarde en op zoek naar waardering.
Maar ken jij jouw unieke waarde? En kennen anderen dat wel? Jouw talenten zijn uiterst waardevol. Als je die bewust en doelgericht inzet, ontwikkel je waarde voor anderen en ontvang je (nog meer) waardering. Breng dus nog meer muziek in jouw talenten!

Léon van der Eijk, managementconsultant en oprichter van Triple Balance, gaat vanuit zijn ervaringen met talentmanagement op deze vragen in via een interactieve workshop “Laat JOUW talent renderen”. Léon helpt organisaties al meer dan 15 jaar bij talent- en competentiemanagement. Meer over Léon lees je ook op zijn website Triple Balance

Schrijf je in via contact@bcdetwijn.nl
Wil je iemand meenemen? Dat kan natuurlijk. Vermeld dit graag bij je inschrijving.
inloop vanaf 19:30 uur en start om 20:00 uur


Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn, kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.
Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draag je duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan ons succesvolle Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.

Contactinformatie:
Locatie: Locatie volgt op de website
Organisator: Businessclub De Twijn
Email:contact@bcdetwijn.nl
Website:http://www.bcdetwijn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!