donderdag 1 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Vierde inloopmoment SGP Alblasserdam

16 januari 2020
Van 19:30 uur tot en met 20:00 uur

De SGP-fractie organiseert vandaag een inloopmoment voor inwoners. Voorafgaand aan de fractievergadering wil de partij inwoners de mogelijkheid geven om de fractieleden te ontmoeten, vragen te stellen over bijvoorbeeld zaken die in hun wijk of buurt spelen of ervaringen te delen.

Eerder organiseerde SGP Alblasserdam een inloopmoment in mei en in december 2018 en in juni 2019. Verschillende inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met de fractieleden en wethouder.

De SGP-fractie vergadert donderdag 16 januari in de Joannes Beukelmanschool, locatie Weversstraat. Buurtbewoners zijn van 19.30 tot 20.00 uur welkom om fractieleden te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen te delen.

Info

Organisator:

Adres:

SGP Alblasserdam

Weversstraat 2

Deel dit bericht met je vrienden!