dinsdag 11 augustus 2020

Alles over Alblasserdam

Week van Gebed voor de eenheid

19 januari 2020
Van zondag 19 januari 2020 tot en met zondag 26 januari 2020
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Van 19-26 januari 2020 organiseren Missie Nederland en de Raad van Kerken de Week van gebed voor de eenheid. Al vele jaren organiseren beide organisaties (in samenwerking met internationale partners) een gebedsweek aan het begin van een nieuw kalenderjaar. Een mooie traditie. Missie Nederland en de Raad van Kerken trekken in het organiseren van deze gebedsweek samen op, niet alleen landelijk, ook lokaal, dus ook in Alblasserdam.

In Alblasserdam zijn zes gebedsbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de geloofsgemeenschappen hier ter plaatse. Ieder die mee wil bidden is van harte welkom in de verschillende kerken de week door. De gebedssamenkomsten in Alblasserdam vinden plaats van maandag 20 t/m zaterdag 25 januari. Alle samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren een half uur tot maximaal een uur.

Maandag 20 januari - Grote Kerk, Cortgene 8
Dinsdag 21 januari - Jozua, Ampèrestraat 4
Woensdag 22 januari - Havenkerk, Ieplaan 9
Donderdag 23 januari - Elthetokerk, Blokweerweg 22
Vrijdag 24 januari - Christelijke Gereformeerde Kerk, Waalsmondelaan 16 (Aansluitend Bijbelquiz)
Zaterdag 25 januari - 't Scheepke, Rijnstraat 434

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Verschillende kerken in Alblasserdam

Divers, zie bovenstaand

www.weekvangebed.nl
Deel dit bericht met je vrienden!