dinsdag 11 augustus 2020

Alles over Alblasserdam

Dienst voor andersbegaafden

19 januari 2020
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Wijkgemeente Grote Kerk organiseert vandaag een kerkdienst die extra toegankelijk is voor mensen met een verstandelijke beperking. Ds. R.W. van Mourik zal hierin voorgaan. Het thema van deze dienst zal zijn: de Goede Herder.

Wij nodigen iedereen uit om deze dienst bij te wonen. De dienst begint om 10.00 uur; en vindt plaats in de Grote Kerk. Na de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting in “De Damsteen” waarbij ook voor koffie en limonade wordt gezorgd.

Voor eventuele vragen kunt u bellen of mailen naar Matthijs van den Berg, tel. 06 51 76 62 52 of email: matthijsvandenberg.grotekerk@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Grote Kerk

Grote Kerk aan het Cortgene 8

www.grotekerk.pknalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!