maandag 13 juli 2020

Alles over Alblasserdam

SGP Jongerenavond over veiligheid

14 februari 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vandaag organiseert de SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam-Papendrecht haar eerste SGPJ-avond die in het thema zal staan van veiligheid. In de vorm van een debat zal nagedacht worden over veiligheid op straat. Kees van der Staaij (fractievoorzitter SGP Tweede Kamer), Jaap Paans (burgemeester Alblasserdam) en M.M.J. van der Ende (Inspecteur van Politie) hopen hun opwachting te maken en zullen ons meer bijbrengen over dit actuele onderwerp.

Vanuit een christelijke visie op de samenleving willen de SGP-jongeren de belangen van de jeugd vertegenwoordigen en hen betrekken bij de politiek. De voorzitter van deze vijftienhoofdige commissie Alblasserdam-Papendrecht is Peter de Leeuw, een twintigjarige student Bedrijfskunde: ‘Ik vind het belangrijk dat wij als jongeren op een actieve en leuke manier bijdragen aan onze Alblasserdamse samenleving. Deze bijdrage hopen we te leveren door het organiseren van informatieve en samenbindende activiteiten. Verder proberen we om jongeren bewust te maken van de lokale politiek.’

De avond zal plaatsvinden in de ds. J. Beukelmanschool. Om 20:00 uur beginnen we (inloop vanaf 19:30) en rond 22:00 uur hopen we af te sluiten, waarna er nog gelegenheid is voor gezelligheid met een hapje en een drankje. Ben jij of ken jij iemand die niet vies is van een beetje politiek en houdt van verbaal vuurwerk? Wees welkom!

Vragen? Mail alblasserdam-papendrecht@sgpj.nl.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

SGP-Jongeren-commissie Alblasserdam-Papendrecht

J. Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan 100

alblasserdam-papendrecht@sgpj.nl sgpj.nl
Deel dit bericht met je vrienden!