donderdag 1 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Themadienst: Breng hoop, geef vrijheid

16 februari 2020
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

De groeikringen en catechisatiegroepen van de Ichthuskerk dragen International Justice Mission (IJM) een warm hart toe en sparen met hun groep voor een bijdrage aan het belangrijke werk van ‘s werelds grootste antislavernij organisatie.

Ruben Vlot is de gastspreker en zal ons meenemen in het werk van IJM. In de wereld van de slavernij, seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking waar wereldwijd miljoenen mensen onder gebukt gaan, komen zij op voor de rechten van onderdrukten.

Zij doen dit vanuit de Bijbelse opdracht tot het doen van recht aan onze naaste. Door slachtoffers te bevrijden, daders te berechten en levens te herstellen zorgt IJM dat rechtssystemen weer gaan functioneren zoals ze bedoeld zijn.

Aanvang van de dienst is 17.00 uur en de muzikale medewerking zal worden verleend door vocalgroup Change. Er is oppas aanwezig.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ichtuskerk

Ichthuskerk aan het Scheldeplein

www.ichthuskerk.pknalblasserdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!