Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst

Mantelzorgbijeenkomst

Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert een bijeenkomst in Cultureel Centrum Landvast voor Alblasserdamse mantelzorgers. Wijkverpleegkundige Anneke Lanser komt langs om te praten over het belang van een gezonde levenswijze. Ook zal zij een gezondheidscheck uitvoeren.

De gezondheidscheck bestaat uit bloeddruk, cholesterol en suiker meten. Als de waarden afwijkend zijn, kan zij adviezen geven. Bij een te hoge cholesterolwaarde bijvoorbeeld kan zij adviseren welke stappen te ondernemen om de waarde omlaag te krijgen en risicos te voorkomen.

Belangstellenden zijn vanaf 09:45 uur van harte welkom in Cultureel Centrum Landvast. De ontmoeting duurt tot 12:00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.Meer informatie via h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Wanneer?
12 maart 2020 van 09.45 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Landvast, Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.